020 66 73 070 info@stukadoors-plein.nl

Offerte

  1. Vul het offerte formulier in
  2. U ontvangt binnen 12 uur een offerte
  3. U heeft een bedenktijd van 14 dagen
  4. U ondertekent eventueel de offerte
  5. De werkzaamheden worden uitgevoerd
  6. De werkzaamheden worden samen nagekeken
  7. U ontvangt een factuur van ons

Waarom buitenschilderwerk?

et-N

Beschermt de buitenkant van uw bedrijfspand en/of woning

et-N

Verhoogt de waarde van uw bedrijfspand of woning

et-N

Zorgt voor een frisse uitstraling

Sierpleister

Sierpleister

Sierpleister is een decoratieve pleister met een rustige en regelmatige korrelig oppervlak. Deze reukarme kwaliteit met een volle structuur is kras- en stootvast en blijvend elastisch en ademend. Sierpleister is verkrijgbaar in diverse korreldiktes van 1 t/m 3 mm. De standaard kleur is wit maar desgewenst in alle denkbare kleuren leverbaar. Stucadoorplein maakt gebruik van uitsluitend hoogwaardige sierpleisters van Strikolith de Spachtelpleister PREMIUM. Stucadoorplein beschikt over een kleurenwaaier waarmee u makkelijk een keuze kunt maken van de ruim 20.000 kleuren die beschikbaar zijn. Mocht u een eigen kleur gekozen hebben, dan dient u uitsluitend ons het Ralnummer te vermelden waarmee wij de sierpleister op kleur laten maken.

Wat is sierpleister?

Sierpleister is een afwerkproduct wat een kunstharsdispersie met zandkorrels bevat dat zowel handmatig als machinaal aangebracht kan worden.

Ondergrond

Voor het aanbrengen van sierpleisters dient de ondergrond vlak en glad te zijn. Sierpleister op kleur

Bij sierpleisters op kleur wordt voor het aanbrengen van de sierpleister de wanden eerst voorbehandeld met het voorstrijkmiddel op kleur. Dit is een kwartskorrel bevattende laag.

Korreldikte

U hebt keuze uit diverse korreldiktes variërend van 1 tot 3mm.

Verontreiniging

Ondergronden die verontreinigd zijn dienen vooraf behandelt te worden met een isolerende latex zoals Isotex van Strikolith. (Verontreinigingen: vocht, nicotine, roet enz.)

Kleurgarantie

Indien u besluit om sierpleister op kleur aan te brengen, krijgt u een kleurgarantie van onze leverancier Strikolith. De door Strikolith gemaakte kleuren blijven 3 dagen in het labaratorium en de sierpleister mag na een kleurcontrole pas worden verzonden.

Levertijd

Door de kleurgarantie moet u op ca. 5 dagen levertijd rekenen.

Eigen materialen

Renova brengt geen materialen aan die u zelf aanschaft. Dit om een garantie op een hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen.

page5image3801760

Andere Diensten

Klaar voor een samenwerking?

Laten we starten met een gesprek

Contact

et-

Stukadoorsplein B.V.

Gyroscoopweg 120
1042AZ AMSTERDAM

et-

info@stukadoors-plein.nl

 

WE WERKEN GRAAG VOOR U

Bij Stukadoors-plein hebben we alle vakmannen voor uw project. Op basis van uw offerte aanvraag komen wij persoonlijk bij u langs om te kijken wat er nodig is. Zo zetten we precies de juiste vakmensen in. In onze showroom in Amsterdam kunt u komen kijken (en voelen) wat op uw muur wilt hebben. Voor een vakkundig advies en een mooi resultaat.