020 66 73 070 info@stukadoors-plein.nl

Offerte

  1. Vul het offerte formulier in
  2. U ontvangt binnen 12 uur een offerte
  3. U heeft een bedenktijd van 14 dagen
  4. U ondertekent eventueel de offerte
  5. De werkzaamheden worden uitgevoerd
  6. De werkzaamheden worden samen nagekeken
  7. U ontvangt een factuur van ons

Buitengevels

Buitengevels

Behalve het stucadoren binnenshuis bestaat er ook de mogelijkheid uw huis aan de buitenkant te stucen. Dit kan op verschillende manieren. Het kan rechtstreeks uitgesmeerd worden met een cementmortel, of de buitenkant kan eerst geïsoleerd worden doormiddel van verschillende isolatie

materialen. Als eindafwerking kan ook gekozen worden voor een sierpleister op kleur. Vraag gratis ​naar de verschillende mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn.

Heeft u scheuren in uw buitengevel, ben dan niet bang om te bellen. Deze kunnen op een vakkundige manier hersteld worden. We geven dan ook garantie op de gedane werkzaamheden omdat we de herstelwerkzaamheden uitvoeren met uiterste vakkundigheid.

Binnen 12 uur Gratis offerte: Verras u met de scherpste prijs van Stucadoors-plein.nl

page10image3823936

Andere Diensten

Klaar voor een samenwerking?

Laten we starten met een gesprek

Contact

et-

Stukadoorsplein B.V.

Gyroscoopweg 120
1042AZ AMSTERDAM

et-

info@stukadoors-plein.nl

 

WE WERKEN GRAAG VOOR U

Bij Stukadoors-plein hebben we alle vakmannen voor uw project. Op basis van uw offerte aanvraag komen wij persoonlijk bij u langs om te kijken wat er nodig is. Zo zetten we precies de juiste vakmensen in. In onze showroom in Amsterdam kunt u komen kijken (en voelen) wat op uw muur wilt hebben. Voor een vakkundig advies en een mooi resultaat.